Bodet-Nederland-BV
Uw tijdregistratie ... ons vak
  • Home
  • Heijs Food Products - Reference Story

Klantreferentie: Heijs Food Products B.V.

Dé specialist op het gebied van kipproducten.

In gesprek met Manon van Deursen ‘De oplossing van Bodet ontwikkelt zich goed mee in de tijd’

Heijs Food Products B.V. is een pluimvee verwerkingsbedrijf in Hoogeveen. Met meer dan 140 medewerkers in dienst en ongeveer 200 uitzendkrachten.

Context

Heijs Food Products B.V. is een pluimvee verwerkingsbedrijf, dé specialist op het gebied van kipproducten. Door hun jarenlange ervaring met flexibele productieprocessen en een toonaangevende productieontwikkeling leveren ze het beste wat de markt te bieden heeft.

Onze oplossing bestaat uit:

  • Kelio Pro tijdregistratie
  • Kelio Security toegangscontrole
  • Kelio Planning Plus
  • Mijn Kelio (ESS-medewerker services)
Heijs Food Products B.V. wilde een tijdregistratiesysteem

De initiële behoefte

Heijs Food Products B.V. wilde, in verband met het plannen van bijvoorbeeld vakanties, graag een tijdregistratiesysteem en een oplossing van hun planningsproblematiek. Daarbij was er ook behoefte aan inzicht in de aanwezigen in hun pand.

De oplossing

De samenwerking met Bodet is met een kleine vraag begonnen, maar met de jaren steeds verder uitgegroeid. Door zich, samen met Bodet, aldoor te verdiepen in de mogelijkheden die de software van Bodet biedt, is Heijs Food Products B.V. steeds meer modules van Bodet gaan gebruiken. Zo voorzien de oplossingen van Bodet steeds weer in de behoeftes en ontwikkelt de software mee met het bedrijf.

De oplossing van Bodet heeft geresulteerd in meer inzicht, en een totaalpakket. De gebruikers ervaren een overzichtelijk systeem, wat gemakkelijk te adopteren is in de organisatieprocessen. De managers ervarenmeer inzicht in hun werknemers en kunnen makkelijk vragen beantwoorden. De HR-medewerkers vinden het fijn werken met de oplossing van Bodet, aangezien meerdere systemen aangestuurd kunnen worden op basis van dezelfde gegevens, doordat alles gekoppeld is. Het resulteert in inzicht in de cijfers wat resulteert in overzichtelijke rapportages.

planning van de flexibele medewerkers

De toekomst

Met de komst van de nieuwe WAB ontstaan er nieuwe eisen die aan de software gesteld worden. Dit vooral voor de planning van de flexibele medewerkers. Ook hier heeft Bodet in ontwikkeld. Binnenkort wordt een nieuwe module geïmplementeerd.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

NEEM CONTACT OP

ONZE KLANTEN HEBBEN VERTROUWEN IN ONS – U OOK?

De Bodet-groep - al 150 jaar

30 jaar ervaring

Internationale aanwezigheid

Internationale aanwezigheid

Profiteer van de installatie van Bodet Software

Implementaties

Vaste contactpersoon

Vast contactpersoon

in de buurt en beschikbaar

In de buurt en beschikbaar